Wat heeft onze winkel u te bieden?
In onze winkel kunt u terecht voor mooie tweedehands kleding. Onze betaalbare kleding heeft een goede kwaliteit, maar wordt wel aangeboden voor een vriendelijke prijs. Wij hebben onder andere veel mooie kinderkleding en dames- en herenkleding in verschillende maten. Ook is er een ruime keuze aan schoenen die zo goed als nieuw zijn. Het aanbod is gevarieerd, wisselt elke keer en wordt aan het seizoen aangepast.

Babykleding.
Wij hebben een ruim assortiment babykleding in verschillende maten, van pantoffeltjes tot rompertjes.

Wat is er nog meer?
Wij verkopen ook nieuwe unieke kledingstukken uit de eigen kledinglijn van ons naaiatelier.

Kom gewoon eens bij ons langs aan de Marnixstraat 1. Drink een kopje koffie en bekijk het aanbod in onze winkel.

De winkel is geopend op:

maandag    van 12.30 tot 16.00 uur
dinsdag      van 09.00 tot 16.00 uur
woensdag  van 09.00 tot 12.30 uur
donderdag van 09.00 tot 16.00 uur

Ook zamelen wij gebruikte, schone kleding in, die wij indien mogelijk, herstellen om te kunnen verkopen of tot nieuwe kledingstukken vermaken. Nette schoenen en kleerhangers zijn ook welkom. De opbrengst komt ten goede aan onze projecten in de wijk.

MOMENTEEL NEMEN WE ALLEEN NOG KLEINE HERSTELWERKZAAMHEDEN AAN.

Een van de projecten van het Bewonersbedrijf Berflo Es is het naaiatelier. In een grote ruimte van het Berflo Bedrijf is het naaiatelier gevestigd. Hier bevinden zich diverse naaimachines en zelfs 2 lock machines.

Wijkbewoners kunnen hier terecht om kleding te laten vermaken of herstellen. Bijvoorbeeld een nieuwe rits laten inzetten, een broek omzomen, of de gordijnen op maat laten maken. Voor een schappelijke prijs wordt alles op maat gemaakt. De vrijwilligsters zijn allemaal goed opgeleid en ervaren. Zij leveren dus vakwerk af. Ze kunnen ook kleding in opdracht maken.

Tevens is er op donderdagavond naailes voor geïnteresseerden. Iedereen die graag iets nieuws wil maken of kleding wil herstellen is welkom, ongeacht haar niveau. Onder deskundige leiding kan men zelf werken aan een eigen project.

Het Berflo Naaiatelier kan eveneens productiewerk leveren. Wij maken bijvoorbeeld dekbedhoezen voor een webwinkel en slabbetjes en washandjes voor zorginstellingen. Prijzen worden in overleg vastgesteld.

Ook zamelen we oude kleding in die wij, indien mogelijk, herstellen om te kunnen verkopen of tot nieuwe kledingstukken vermaken.

Meer info? Neem contact met ons op.

U wilt boodschappen doen, maar u heeft geen auto? U moet naar de dokter of het ziekenhuis, maar er rijdt geen openbaar vervoer op de juiste tijd? U wilt een familielid bezoeken, maar de taxi is te duur? U wilt een ritje maken door de wijk, maar u bent slecht ter been? Dan hebben wij voor u de oplossing: onze elektrische auto mét chauffeur: ”De Berflo Bestelauto.” U huurt de auto al voor €5,00 per uur binnen Hengelo. Voor twee personen betaalt u €7 en voor één persoon met mantelzorg kost het €5,00. In overleg rijden wij u ook naar het ziekenhuis in Almelo. 

U bespreekt de auto met chauffeur (een vrijwilliger uit de wijk) bij de Stichting BewonersBedrijf Berflo Es. U bepaalt zelf hoe laat u opgehaald wilt worden. U bepaalt of u wilt dat de chauffeur met u meeloopt en wacht, of u later weer ophaalt. En u bepaalt dus ook hoe laat u weer terug naar huis rijdt. Gemak dient de mens, u bent onafhankelijk. Of het nou om de kapper gaat, het ziekenhuis of een boodschapje.

Bovendien kunt u een voordelig abonnement afsluiten.
Want wist u dat u vrienden kunt worden van Berflo Bedrijf? Voor slechts €20 per jaar ondersteunt u het Berflo Bedrijf, waardoor wij onze projecten kunnen uitvoeren. Als vriend krijgt u 10% korting op al onze diensten ÉN u betaalt slecht €4,00 per rit met de Berflo Bestelauto, in plaats van €5,00. Als u regelmatig van de Berflo Bestelauto gebruik maakt heeft u uw bijdrage al snel terugverdiend. 

Heeft u vragen of wilt u een voordelig abonnement afsluiten, neem gerust contact op met ons secretariaat. Bel met ons secretariaat: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag 9.00 tot 12.30 uur of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Ergert u zich ook zo aan het zwerfafval op straat, in de berm, op het trottoir, of rondom speeltoestellen? Vindt u ook dat het onderhoud van het openbaar groen in de wijk of het schoonhouden van de portieken in de flats beter kan? Vraagt u zich ook weleens af waarom die ene tegel nog steeds niet is recht gelegd? Heeft u een tuintje, maar u bent zelf niet in staat om, of u heeft geen tijd deze te onderhouden? Als u één of meerdere vragen met ja kunt beantwoorden dan kan Berflo Beheer voor u de oplossing zijn.

Berflo Beheer pakt zwerfafval aan en helpt u bij onderhoud. Neem gerust contact op met ons secretariaat voor meer informatie. Bel met Tel: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 tot 12.30 uur

Vanaf 1 november is Berflo Beheer aan de slag gegaan met een project voor Welbions.
Het team van Berflo Beheer loopt door de wijk en geeft door waar er zaken kapot zijn, niet werken of afval ligt opgehoopt.
Daarnaast vervangen ze lampen in de openbare ruimtes van etagewoningen.

 

 

 

 

Wat is de Berflo Baliebus?

De Berflo Baliebus is een omgebouwde SRV wagen, die we in de beginjaren gebruikt hebben voor de opbouw van ons bedrijf en om in contact te komen met de wijkbewoners. Op dit moment gebruiken wij de Baliebus niet meer, maar u kunt wel hem huren voor uw activiteiten. 
Huren van de Baliebus per dag kost €250,- (exclusief BTW). Huur voor een dagdeel is ook mogelijk. De Baliebus wordt dan gebracht en opgehaald. Dit is tot maximaal 25 km vanaf Hengelo. Catering in overleg mogelijk.

Neem voor vragen gerust contact op met ons secretariaat.
Bel: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur
Of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.