• informatiepunt
  • ontmoetingsplek
  • vergaderunit

Wat is de Berflo Baliebus?
De Berflo Baliebus is een SRV wagen, die is omgebouwd tot een mobiele ontmoetingsruimte en vormt het hart van het Berflo Bedrijf.

Wat kan de Berflo Baliebus voor u betekenen?
U kunt hier terecht voor een praatje, maar uiteraard ook voor informatie, advies en ondersteuning bij allerhande uiteenlopende zaken. Kortom, voor alles wat er bij u en in de wijk leeft en speelt.

 

Als wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, dan brengen wij u graag in contact met een deskundige die u verder kan helpen. Zij kunnen u ook helpen bij het leggen van contact met de juiste instantie(s)

 

U kunt u ook inschrijven bij de talentenbank; dan volgt u het voorbeeld van uw buurtgenoten die nu bij het Berflo bedrijf aan de slag zijn gegaan als vrijwilliger. Wij zijn op zoek naar bewoners die zich willen inzetten in de Berflo Biotuin of in het Berflo Naaiatelier. Of bij één van de andere projecten. Alle bewoners die mee willen doen zijn van harte welkom. Kom binnen in onze Baliebus en samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Ondernemers, opgelet!
De Berflo Baliebus biedt ook voor ondernemers veel kansen. Onze bus kan ook een rijdende balie, een rijdende vergaderunit en een rijdende informatiezuil zijn voor uw bedrijf. Zoekt u een unieke vergaderlocatie? Dan kan de baliebus voor u de oplossing zijn. De baliebus wordt gebracht en opgehaald. Dit is tot maximaal 25 km vanaf Hengelo. Hierbij heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze Cateringservice. (koffie/thee/belegde broodjes)

Huren van de baliebus per dag kost €250,- (exclusief BTW). Huur voor een dagdeel is ook mogelijk.

In elk geval is er in en op de Baliebus ruim plaats voor uw reclame-uitingen. De medewerkers kunnen foldermateriaal van uw bedrijf uitdelen en potentiële klanten naar uw bedrijf doorverwijzen. U kunt de bus ook sponsoren. Uw logo komt dan op de baliebus te staan. Dit kost €200,- per jaar.

Neem voor vragen gerust contact op met ons secretariaat.
Bel: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur
Of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.