MOMENTEEL NEMEN WE ALLEEN NOG KLEINE HERSTELWERKZAAMHEDEN AAN.

Een van de projecten van het Bewonersbedrijf Berflo Es is het naaiatelier. In een grote ruimte van het Berflo Bedrijf is het naaiatelier gevestigd. Hier bevinden zich diverse naaimachines en zelfs 2 lock machines.

Wijkbewoners kunnen hier terecht om kleding te laten vermaken of herstellen. Bijvoorbeeld een nieuwe rits laten inzetten, een broek omzomen, of de gordijnen op maat laten maken. Voor een schappelijke prijs wordt alles op maat gemaakt. De vrijwilligsters zijn allemaal goed opgeleid en ervaren. Zij leveren dus vakwerk af. Ze kunnen ook kleding in opdracht maken.

Tevens is er op donderdagavond naailes voor geïnteresseerden. Iedereen die graag iets nieuws wil maken of kleding wil herstellen is welkom, ongeacht haar niveau. Onder deskundige leiding kan men zelf werken aan een eigen project.

Het Berflo Naaiatelier kan eveneens productiewerk leveren. Wij maken bijvoorbeeld dekbedhoezen voor een webwinkel en slabbetjes en washandjes voor zorginstellingen. Prijzen worden in overleg vastgesteld.

Ook zamelen we oude kleding in die wij, indien mogelijk, herstellen om te kunnen verkopen of tot nieuwe kledingstukken vermaken.

Meer info? Neem contact met ons op.