De Berflo Bingoavond die donderdagavond gehouden werd voor alle vrijwilligers van het Berflo Bedrijf, was een zeer groot succes.

Er waren heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen en prachtige prijzen te winnen.
Het was volgens alle aanwezige vrijwilligers een hele leuke avond om met een goed gevoel op terug te kijken.

Om 19:30 zat bijna iedereen al klaar in de ruimte van het naaiatelier. De ruimte was die middag al speciaal ingericht voor de bingo avond. Louise nam de taak op zich om de bingomolen te draaien. Joke was degene die de cijfers opnoemde.

Tussen al het gelach en de gezelligheid door klonken zo nu en dan de “Berflo!”s van degenen die Bingo hadden. De regel was om Berflo te roepen in plaats van Bingo.
Wanneer iemand Bingo had kwam diegene naar voren. Daar werd door Joke gekeken of het allemaal klopte en dan mocht de gelukkige een prijs uitzoeken. De prijzen lagen allemaal mooi ingepakt op een tafel.
Als klap op de vuurpijl waren er bij de laatste ronde twee hoofdprijzen te winnen. Dit voerde de spanning wat hoger op.

Tussendoor werden er heerlijke hapjes uitgedeeld die onze Berflo Catering verzorgd had. Verder kon iedereen zelf wat te drinken pakken.

Om 23:00 kwam de Bingo ten einde. Hierna bleven er nog wat vrijwilligers om even gezellig samen te zitten. Uiteindelijk ging iedereen naar huis met hun eigen mooie prijzen.
Het was een geslaagde avond van plezier, veel gelach en een boel gezelligheid.