Op donderdag 18 februari was het precies een jaar geleden dat Berflo's Vintage & Fashion officieel werd geopend. Uiteraard wilden we stilstaan bij dit heugelijke feit. De winkel werd feestelijk versierd met slingers en ballonnen. De dames van de winkel hadden zelf gezorgd voor hapjes en drankjes op onze eerste verjaardag; Marija had bijvoorbeeld heerlijke Joegoslavische koekjes gebakken.

TC Tubantia had een artikel aan het eenjarig bestaan van de winkel gewijd, dat precies op 18 februari werd gepubliceerd. Onze vaste klanten hadden persoonlijk een uitnodiging gekregen en er was veel aandacht voor het jubileum geweest op social media.

Gedurende de hele dag was het lekker druk met onze trouwe klanten, maar we zagen ook veel nieuwe gezichten. De stemming was heel feestelijk en we kregen veel positieve reacties op onze mooie winkel, het ruime aanbod en de zeer vriendelijke prijzen. Het was een zeer geslaagde dag.


De mensen die op 18 februari niet aanwezig konden zijn bij het jubileumfeestje hoeven niet te treuren, want ook gedurende de rest van de maand krijgt iedereen 50% korting op het gehele assortiment.