Functie: vrijwillige medewerk(st)ers met twee rechterhanden.

De Stichting Bewonersbedrijf Berflo Es (kortweg: Berflo Bedrijf) zoekt op vrijwillige basis medewerk(st)ers voor de klussendienst en dan vooral mensen die kundig zijn in schilder- en behangwerkzaamheden en groen- tuinwerkzaamheden.

Het Bewonersbedrijf Berflo Es als wijkvoorziening.
Het Berflo Bedrijf is een organisatie van, voor en door bewoners uit de wijk Berflo Es. Het Berflo bedrijf heeft als doel om samen met de bewoners de wijk mooier, schoner te maken en de leefbaarheid van de wijk te versterken. Vanuit de locatie Marnixstraat 1 worden de diverse projecten aangestuurd.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers, die plezier hebben in het klussen en technisch handig zijn. Wij zijn nu vooral op zoek naar schilders/behangers en tuinmannen (of vrouwen) Maar ook andere vrijwilligers zijn altijd welkom.

U hoeft slechts een paar uur per week beschikbaar te zijn, maar meer mag altijd.

Wilt u ook deel uit gaan maken van de dynamische club vrijwilligers van het Berflo Bedrijf en meehelpen om de wijk te verbeteren? Meld u dan aan.

 

Voor nadere informatie over deze functie, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 074-303 16 16 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.