Zaterdag 28 mei wordt er op ons plein aan kant van de Lodewijkstraat een voorjaarsmarkt gehouden, van 10.00 tot 15.00 uur. Uiteraard zal het Berflo Bedrijf zelf ruim vertegenwoordigd zijn met diverse kramen. We gaan stoffen uit het naaiatelier verkopen. Uiteraard ook kleding van de winkel. Tevens boeken, speelgoed en andere artikelen. Onze catering verzorgt de koffie/thee met heerlijke plakken cake, frisdrank, ranja en spekkies voor de kinderen. In het lunchuur zijn er luxe broodjes te koop. Alle artikelen zullen voor een aantrekkelijke prijs te koop worden aangeboden aan het publiek.

In ons gebouw zelf is ook van alles te doen. De dansgroep van Marabina, die op donderdagavond danslessen in onze aula geeft, zal aanwezig zijn om demonstraties te geven. De Bethelkerk zal een stand hebben waar schilderijen worden verkocht. Misschien ook nog een plantjesmarkt.
Voor de kinderen komt er een springkussen. Een accordeonist zal voor de muzikale omlijsting zorgen.
Op dit moment is nog niet helemaal zeker of Aveleijn, het Nivon en de modelspoorclub ook gaan deelnemen aan deze markt. Zodra er meer bekend is, leest u daarover op deze website.