Wij zijn toegelaten tot de stemronde van de Stichting Specsavers Steunt. Wat houdt dit in? Alle winkels van Specsavers willen een steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap. Daarom geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken ze onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Gisteren is de stemronde gestart. We moeten nu zoveel mogelijk stemmen zien binnen te halen.

Hoe werkt het stemmen?
U kunt éénmaal per 24 uur per e-mailadres een stem uitbrengen en maximaal 20 stemmen per IP-adres. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Of breng een stem uit via uw Facebook-account. De stemronde sluit op 12 december.

Stemt u voor de eerste keer op een doel, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt op hetzelfde e-mailadres worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingsmail meer.

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/…/bewonersb…/

Dus help ons winnen en stem!!!