Onze winkel "Berflo's Vintage en Fashion" aan de Marnixstraat 1 is vanaf heden geopend voor publiek. Hoewel pas op woensdag 18 februari a.s. om 13.30 uur de officiële opening plaatsvindt.

Wat heeft onze winkel u te bieden?

In onze winkel kunt u terecht voor mooie tweedehands kleding. Onze kleding heeft een goede kwaliteit, maar wordt wel aangeboden voor een betaalbare prijs.  Wij hebben onder andere veel mooie kinderkleding en dames- en herenkleding in verschillende maten. Ook is er een ruime keuze aan schoenen die zo goed als nieuw zijn. Het aanbod is gevarieerd en wisselt elke keer en wordt aan het seizoen aangepast.

 

Babykleding.

Wij hebben een ruim assortiment babykleding in verschillende maten, van pantoffeltjes tot rompertjes. Knuffels en speelgoed voor verschillende leeftijden.

 

Wat is er nog meer?

Wij verkopen ook unieke nieuwe kledingstukken uit de eigen kledinglijn van ons naaiatelier.

In ons assortiment vindt u tevens nieuwe handgemaakte en duurzaam geproduceerde tassen.

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 12.30 uur. Op woensdag ook 's middags geopend tot 16.00 uur.

Ook zamelen wij gebruikte, schone kleding in, die wij indien mogelijk, herstellen om te kunnen verkopen of tot nieuwe kledingstukken vermaken. Kleerhangers zijn ook welkom.