Zit je vol met ideeën? Kom naar de brainstormavond op woensdag 18 maart van 18.30 tot 20.30 uur, Marnixstraat 1 in Hengelo. 

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en zit jij vol met ideeën, maar weet je niet hoe je deze moet uitvoeren? Berflobedrijf weet het wel en wil je hier graag bij helpen! Bij het Bewonersbedrijf Berflo Es, gevestigd aan de Marnixstraat 1 te Hengelo, worden uiteenlopende projecten gerealiseerd. Over welke ideeën gaat het en hoe gaan we die gezamenlijk oppakken? Dat bepaal jij tijdens de Brainstormavond op 18 maart. Naast alle huidige projecten die wij op dit moment bieden, willen we juist met jullie samen een project realiseren dat gericht is op jongeren!

 We willen heel graag weten waar jullie behoefte aan hebben, zodat we dit samen met jullie kunnen uitvoeren. Belangrijk zijn jullie talenten, ideeën, inbreng en het delen en uitwisselen van meningen.

 Graag voor 16 maart aanmelden middels het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Berflobedrijf, Marnixstraat 1, 7553 LC Hengelo

www.berflobedrijf.nl , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.