Op 26 juni a.s. gaat onze coördinator Corry van der Meij met pensioen. Vanaf de oprichting heeft zij zich met hart en ziel ingezet voor het Berflo Bedrijf. Maar nu is de tijd voor haar aangebroken om het wat rustiger aan te gaan doen. Om een beetje te gaan "freewheelen", zoals ze het zelf noemt.

Toch kan Corry het Berflo Bedrijf niet helemaal loslaten en ze is van plan om vanaf november als vrijwilliger aan de slag te gaan. Tot die tijd gaat ze eerst een paar maanden van haar rust genieten. Dat gunnen we haar van harte.
We zullen haar zeker gaan missen, want Corry is de spil van het Berflo Bedrijf. Daarom zijn we blij dat ze straks als vrijwilliger terugkeert.

Uiteraard zal het afscheid van Corry niet ongemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 26 juni is er een receptie bij het Berflo Bedrijf met Corry als stralend middelpunt. Zij zou het leuk vinden als er die middag zoveel mogelijk vrijwilligers aanwezig zijn om deze mijlpaal in haar leven samen met haar te vieren. Alle vrijwilligers zijn van 16.00 tot 18.00 uur welkom aan de Marnixstraat 1.