Op vrijdag 26 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur vond de afscheidsreceptie van Corry van der Meij plaats. Corry was al vroeg aanwezig, ze kon blijkbaar niet wachten… De laatste hapjes werden nog gemaakt en de vrijwilligers waren nog druk in de weer. Corry kon het niet laten om nog even te kijken hoe het ervoor stond met de hapjes.

Bij binnenkomst van de gasten werd Corry erg verwend met allerlei mooie cadeaus, bloemen, boekjes, kaarten e.d. Het werd erg druk. Toen zo’n beetje iedereen binnen was heeft Erna Biezenaar, haar beste vriendin en collega van gemeente Hengelo haar toegesproken. Daarna was het de beurt aan Roel de Ruiter van de gemeente Hengelo. Allemaal lovende woorden over Corry en haar carrière bij gemeente Hengelo. Toen was het de beurt aan Willy van Diepen die de laatste jaren haar baas was vanuit gemeente Hengelo. Daarna heeft Majella Silvis die 7 jaar met Corry heeft mogen werken haar een boekje aangeboden met daarin stukjes van heel veel mensen waar Corry mee heeft samengewerkt. Majella las haar gedicht voor uit het boekje. Daarna hebben Frank Eekelder en Geert Walgemoed ook nog een paar lovende woorden gericht tot Corry.

Na de sprekers wachtte Corry een aangename verrassing, want het Twente Voetbalkoor kwam een optreden verzorgen speciaal voor Corry. Corry heeft zelf in het begin bij het Voetbalkoor gezongen en heeft een paar liederen tussen de koorleden meegezongen. Bij alle gasten kwam er een lach op het gezicht toen het enthousiaste voetbalkoor hun repertoire zongen.

Na het optreden konden de gasten onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar praten en rond de klok van 18.00 uur heeft iedereen afscheid genomen van Corry en gingen weer huiswaarts.

 

Corry heeft erg genoten van haar afscheidsreceptie.