Berflo Bedrijf was niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren. Wij danken hen hartelijk voor hun bijdrage.

 De volgende organisaties hebben geholpen om Berflo Bedrijf mogelijk te maken:

 

Het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners is al 25 jaar een vereniging van en voor vrijwilligers die zich sterk maken voor hun buurt. De leden zijn bewonersgroepen uit stadswijken.  Het LSA stimuleert en verbindt vrijwilligers en helpt bewoners kennis en deskundigheid met elkaar en met anderen te delen. 

 

 

Stichting DOEN ondersteunt mensen en organisaties die met hun initiatieven willen bijdragen aan een groene, sociale en creatieve samenleving.

 

 

Welbions is de woningcorporatie van Hengelo. Welbions verhuurt, verkoopt, beheert en onderhoudt woningen. Ongeveer 25.000 mensen wonen in een van de bijna 13.000 huurwoningen van Welbions. Ook bouwt Welbions nieuwe woningen, zowel in de huur als de koop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Rijssen de grootste dealer in Volkswagen personenautos, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Škoda in de Twente en de Achterhoek.

 

 

   

Spar Biesebos: Mijn buurt, mijn Spar.

 

 

 

CustomCamp bouwt kampeerautos, campers en bedrijfswagens op wens van haar klanten. U bepaalt, niets is standaard en de mogelijkheden zijn oneindig.

 

 

GARAGE MULDER

 

 

Stichting Elisa Mathildefonds ondersteunt behoeftige personen en instellingen die een algemeen sociaal, cultureel of ideëel doel nastreven.

 

 

 

 

 

 

 

Roneco Webdesign Hengelo is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van websites voor het midden- en kleinbedrijf. Roneco Webdesign Hengelo is specialist in webdesign, e-commerce (webshop/ webwinkel), webhosting en zoekmachine optimalisatie.

 

 

 Letter & Logo Hengelo verzorgt al uw wensen op het gebied van belettering van auto's of etalageruiten, bewegwijzering, het ontwerpen van logo's, het scannen van foto's of het maken van stickers.

 

 

 

De RIBW groep richt zich op mensen met psychische en psychosociale problemen.

 

 

 

Carintreggeland is een organisatie voor wonen, welzijn en zorg. Carintreggeland stelt mensen in staat de kwaliteit van hun bestaan zoveel mogelijk te verbeteren of zo te houden. Belangrijk is dat zij daarbij zelf de regie voeren.

 

 

 

Aveleijn faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij de basis.

 

 

Rabofonds ondersteunt lokale initiatieven.

 

 

 

Lekker Thuis Oud Worden is een organisatie die zich ten doel stelt haar klanten een zo comfortabel en veilig mogelijk gevoel te geven tegen minimale kosten.

 

 

 

Multiwapp ontwerpt websites op maat. Dat wil zeggen dat Multiwapp geen standaard template gebruikt voor uw website, maar iedere website een eigen lay-out geef. Door de creatieve manier van webdesign, onderscheidt Multiwapp de website met die van anderen waardoor deze een frisse en unieke uitstraling krijgt!

 

 

 

Een speel-o-theek leent speelgoed uit aan kinderen, aan vaders en moeders, opas en omas, gastouders en andere verzorgers. Maar ook peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen kunnen hier speelgoed lenen. Kinderen en hun begeleiders kunnen in Speel-o-theek Hengelo rondkijken, vragen stellen, spelletjes uitproberen en op hun gemak hun keuze maken.

 

 

 

Bloemist Roolvink

Bloemist Roolvink heeft een groot assortiment aan snijbloemen, planten (binnen en buiten), glas-en aardewerk. Heeft u een speciale gelegenheid? Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij Bloemist Roolvink terecht. Tevens zijn er cadeaubonnen bij Roolvink verkrijgbaar. 

 

 

 

 

Tori Queaishi

 

 

 

Joke Brinkman