Wat heeft onze winkel u te bieden?
In onze winkel kunt u terecht voor mooie tweedehands kleding. Onze betaalbare kleding heeft een goede kwaliteit, maar wordt wel aangeboden voor een vriendelijke prijs. Wij hebben onder andere veel mooie kinderkleding en dames- en herenkleding in verschillende maten. Ook is er een ruime keuze aan schoenen die zo goed als nieuw zijn. Het aanbod is gevarieerd, wisselt elke keer en wordt aan het seizoen aangepast.

Babykleding.
Wij hebben een ruim assortiment babykleding in verschillende maten, van pantoffeltjes tot rompertjes.

Kom gewoon eens bij ons langs aan de Marnixstraat 1. Drink een kopje koffie en bekijk het aanbod in onze winkel.

De winkel is geopend op:

maandag    van 12.30 tot 16.00 uur
dinsdag      van 09.00 tot 16.00 uur
woensdag  van 09.00 tot 16.00 uur
donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
vrijdag       van 09.00 tot 12.30 uur

Wat kunt u ons bieden?

Als u nette, schone kleding over heeft, dan zijn wij daar blij mee voor onze winkel. Nette schoenen en sieraden zijn ook welkom. De opbrengst komt ten goede aan onze projecten in de wijk.

In ons naaiatelier kunt u kleding laten vermaken of herstellen. Bijvoorbeeld een nieuwe rits laten inzetten, een broek omzomen, de gordijnen op maat laten maken etc. Voor een schappelijke prijs wordt alles op maat gemaakt. Onze vrijwilligsters zijn goed opgeleid en ervaren. 

Heeft u een klusje voor ons, dan kunt u de kleding/gordijnen op maandag tussen 10 en 12 uur langs brengen. Op donderdag tussen 11.00 en 15.30 uur kunt u het dan weer ophalen. Dit kunt u overleggen met onze vrijwilligster Maijada. 

Meer info? Neem contact met ons op.

U wilt boodschappen doen, maar u heeft geen auto? U moet naar de dokter of het ziekenhuis, maar er rijdt geen openbaar vervoer op de juiste tijd? U wilt een familielid bezoeken, maar de taxi is te duur? U wilt een ritje maken door de wijk, maar u bent slecht ter been? Dan hebben wij voor u de oplossing: onze auto mét chauffeur: ”De Berflo Bestelauto.” U huurt de auto al voor €5,00 per uur binnen Hengelo. Voor ritten buiten Hengelo betaalt u €7,50 per uur per rit.

U bespreekt de auto met chauffeur (een vrijwilliger uit de wijk) bij de Stichting BewonersBedrijf Berflo Es. U bepaalt, aan de hand van beschikbaarheid en in overleg, zelf hoe laat u opgehaald wilt worden. U bepaalt of u wilt dat de chauffeur met u meeloopt en wacht, of u later weer ophaalt. En u bepaalt dus ook hoe laat u weer terug naar huis rijdt. Gemak dient de mens, u bent onafhankelijk. Of het nou om de kapper gaat, het ziekenhuis of een boodschapje.

Als u gebruik wilt maken van onze auto met chauffeur, kunt u bellen van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten deze uren kunt u de voicemail inspreken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons secretariaat. Bel met ons secretariaat: 074-303 16 16 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Berflo Beheer is een samenwerkingsproject met Welbions.
Het vrijwilligersteam van Berflo Beheer vervangt lampen in de openbare ruimtes van de portiekwoningen in de wijk. Ook signaleren ze andere zaken die niet werken of kapot zijn in de openbare ruimtes van deze woningen en geven dit door aan Welbions. 

Woont u in een portiekwoning in de wijk en is er een lamp kapot, neem dan contact op met ons secretariaat. Bel met Tel: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 tot 12.30 uur. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

 

 

 

 

Wat is de Berflo Baliebus?

De Berflo Baliebus is een omgebouwde SRV wagen, die we in de beginjaren gebruikt hebben voor de opbouw van ons bedrijf en om in contact te komen met de wijkbewoners. Op dit moment gebruiken wij de Baliebus niet meer, maar u kunt wel hem huren voor uw activiteiten. 
Huren van de Baliebus per dag kost €250,- (exclusief BTW). Huur voor een dagdeel is ook mogelijk. De Baliebus wordt dan gebracht en opgehaald. Dit is tot maximaal 25 km vanaf Hengelo. Catering in overleg mogelijk.

Neem voor vragen gerust contact op met ons secretariaat.
Bel: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur
Of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.