Zoekt u ruimte voor een wekelijkse activiteit? Of zoekt u kantoorruimte? Neem dan contact op met het Berflo Bedrijf. Ons Marnixhoes biedt ruimte voor verschillende activiteiten. Wij kunnen ruimtes verhuren aan (zorg)instellingen en voor cultureel maatschappelijke activiteiten. Verschillende ruimtes in het gebouw zijn momenteel al verhuurd aan een aantal maatschappelijke (zorg)instellingen.

Wat kost het?
Verhuur kantoorruimte: €65,- per m2 per jaar
Verhuur aula aan maatschappelijke culturele activiteiten: uurprijs vanaf €4,50
Verhuur flex/vergaderruimte organisaties en bedrijven: dagdeel €42,-
Verhuur aula organisaties en bedrijven: dagdeel € 75,-

Beamer, scherm en flipover zijn aanwezig.
Prijzen zijn exclusief btw.

U kunt ook gebruik maken van de diensten van Berflo’s Catering - koffie/thee en lunch behoren tot de mogelijkheden. Tevens is er een Wifi netwerk aanwezig.

Bel 074 - 303 16 16, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom even langs bij ons Marnixhoes. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we dan samen de mogelijkheden bespreken.

  

Wat heeft onze winkel u te bieden?
In onze winkel kunt u terecht voor mooie tweedehands kleding. Onze betaalbare kleding heeft een goede kwaliteit, maar wordt wel aangeboden voor een vriendelijke prijs. Wij hebben onder andere veel mooie kinderkleding en dames- en herenkleding in verschillende maten. Ook is er een ruime keuze aan schoenen die zo goed als nieuw zijn. Het aanbod is gevarieerd, wisselt elke keer en wordt aan het seizoen aangepast.

Babykleding.
Wij hebben een ruim assortiment babykleding in verschillende maten, van pantoffeltjes tot rompertjes.

Kom gewoon eens bij ons langs aan de Marnixstraat 1. Drink een kopje koffie en bekijk het aanbod in onze winkel.

De winkel is geopend op:

maandag    van 12.30 tot 16.00 uur
dinsdag      van 09.00 tot 16.00 uur
woensdag  van 09.00 tot 16.00 uur
donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
vrijdag       van 09.00 tot 12.30 uur

Wat kunt u ons bieden?

Als u nette, schone kleding over heeft, dan zijn wij daar blij mee voor onze winkel. Nette schoenen en sieraden zijn ook welkom. De opbrengst komt ten goede aan onze projecten in de wijk.

Berflo Beheer is een samenwerkingsproject met Welbions.
Het vrijwilligersteam van Berflo Beheer vervangt lampen in de openbare ruimtes van de portiekwoningen in de wijk. Ook signaleren ze andere zaken die niet werken of kapot zijn in de openbare ruimtes van deze woningen en geven dit door aan Welbions. 

Woont u in een portiekwoning in de wijk en is er een lamp kapot, neem dan contact op met ons secretariaat. Bel met Tel: 074-303 16 16 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 tot 12.30 uur. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

 

In ons naaiatelier kunt u kleding laten vermaken of herstellen. Bijvoorbeeld een nieuwe rits laten inzetten, een broek omzomen, de gordijnen op maat laten maken etc. Voor een schappelijke prijs wordt alles op maat gemaakt. Onze vrijwilligsters zijn goed opgeleid en ervaren. 

Heeft u een klusje voor ons, dan kunt u de kleding/gordijnen op maandag tussen 10 en 12 uur langs brengen. Op donderdag tussen 11.00 en 15.30 uur kunt u het dan weer ophalen. Dit kunt u overleggen met onze vrijwilligster Maijada. 

Meer info? Neem contact met ons op.

U wilt boodschappen doen, maar u heeft geen auto? U moet naar de dokter of het ziekenhuis, maar er rijdt geen openbaar vervoer op de juiste tijd? U wilt een familielid bezoeken, maar de taxi is te duur? U wilt een ritje maken door de wijk, maar u bent slecht ter been? Dan hebben wij voor u de oplossing: onze auto mét chauffeur: ”De Berflo Bestelauto.” U huurt de auto al voor €5,00 per uur binnen Hengelo. Voor ritten buiten Hengelo betaalt u €7,50 per uur per rit.

U bespreekt de auto met chauffeur (een vrijwilliger uit de wijk) bij de Stichting BewonersBedrijf Berflo Es. U bepaalt, aan de hand van beschikbaarheid en in overleg, zelf hoe laat u opgehaald wilt worden. U bepaalt of u wilt dat de chauffeur met u meeloopt en wacht, of u later weer ophaalt. En u bepaalt dus ook hoe laat u weer terug naar huis rijdt. Gemak dient de mens, u bent onafhankelijk. Of het nou om de kapper gaat, het ziekenhuis of een boodschapje.

Als u gebruik wilt maken van onze auto met chauffeur, kunt u bellen van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten deze uren kunt u de voicemail inspreken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons secretariaat. Bel met ons secretariaat: 074-303 16 16 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.