U wilt boodschappen doen, maar u heeft geen auto? U moet naar de dokter of het ziekenhuis, maar er rijdt geen openbaar vervoer op de juiste tijd? U wilt een familielid bezoeken, maar de taxi is te duur? U wilt een ritje maken door de wijk, maar u bent slecht ter been? Dan hebben wij voor u de oplossing: onze auto mét chauffeur: ”De Berflo Bestelauto.” U huurt de auto al voor €5,00 per uur binnen Hengelo. Voor ritten buiten Hengelo betaalt u €7,50 per uur per rit.

U bespreekt de auto met chauffeur (een vrijwilliger uit de wijk) bij de Stichting BewonersBedrijf Berflo Es. U bepaalt, aan de hand van beschikbaarheid en in overleg, zelf hoe laat u opgehaald wilt worden. U bepaalt of u wilt dat de chauffeur met u meeloopt en wacht, of u later weer ophaalt. En u bepaalt dus ook hoe laat u weer terug naar huis rijdt. Gemak dient de mens, u bent onafhankelijk. Of het nou om de kapper gaat, het ziekenhuis of een boodschapje.

Als u gebruik wilt maken van onze auto met chauffeur, kunt u bellen van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten deze uren kunt u de voicemail inspreken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons secretariaat. Bel met ons secretariaat: 074-303 16 16 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.