Nieuws

Al enkele jaren is in de oude Marnixschool het Bewonersbedrijf Berflo Es gevestigd. Een bedrijf dat voor, door en met vrijwilligers wordt gerund.

In samenwerking met de Postcode Loterij Buurtfonds, in de vorm van een bijdrage, wordt een spelletjesmiddag georganiseerd. Die is bedoelt om warmte en ontspanning te bieden aan hen die dat leuk vinden met deze koude winterdagen.

Gratis toegang inclusief koffie / thee op elke 1e dinsdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur.

Heeft u behoefte aan warmte en gezelligheid dan kan deze warme spelletjesmiddag echt wat voor u zijn. Bent u slecht ter been, dan kunt u ook gehaald worden door onze vervoersdienst. U kunt verschillende spellen spelen zoals Rummikub, Mens Erger je Niet, sjoelen, kaarten, wat u maar wilt.

Verder hebben we de winkel Mooi&Zo met prachtige tweedehands kleding. Ook kunt u gebruik maken van de Berflo Vervoersservice die met u boodschappen doet als u dit niet meer zelfstandig kunt, maar toch graag zelf naar de winkel gaat. Op vrijdagmorgen hebben we de Berflo Creaclub, waarin u met een creatieve duizendpoot van alles kunt maken.
Dit alles doen we met alleen vrijwilligers, van jong tot oud. Iedereen is welkom.

Mochten we wat voor u kunnen betekenen of kunt u iets voor ons betekenen? Bel met ons secretariaat: 074-3031616 of mail naar: secretariaat@berflobedrijf.nl

Wij zijn bereikbaar van maandag tot donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.